Voorkant Boshof

Boshof

Boshof is een verzorgingshuis aan de rand van Assen. Het is prachtig gelegen. Ligt net buiten het stadscentrum, aan de bosrand en dichtbij het Wilhelmina Ziekenhuis.

Verzorgingshuis
In Boshof wonen 93 bewoners. Zij hebben ieder hun eigen appartement, waarin ze zelfstandig wonen en precies díe verzorging en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. De maaltijden worden door het huis verzorgd. Boshof is een huiselijk en gezellig verzorgingshuis. De sfeer is gemoedelijk, en er worden tal van activiteiten georganiseerd. In Boshof zijn bewoners van alle levensbeschouwelijke gezindten van harte welkom.

Revalidatieafdeling
Boshof beschikt tevens over een revalidatieafdeling: 'De Halte'. Met als doel terug keren naar huis wordt op deze afdeling een op de cliënt aangepaste verzorging en begeleiding aangeboden. De cliënten van de Halte kunnen ook gebruik maken van de voorzieningen en activiteiten van het verzorgingshuis.

Zorg thuis
Ouderen met een indicatie voor bijvoorbeeld persoonlijke zorg, verpleging of begeleiding, kunnen hiervoor terecht in de aanleunwoningen van Boshof. Zij krijgen dan zorg en/of dienstverlening op maat aangeboden in hun eigen woning.

Voor informatie over de kwaliteit, klik hier >>
Voor informatie over de vormen van ZZP in de Boshof, klik hier >>

Contact

Management
Rayonmanager (Drenthe Noordwest) Mevrouw J. (Jolande) Ellenbroek
Locatiemanager Mevrouw A. (Aly) Altena

Contactgegevens 
Beilerstraat 38
9401 PM Assen
Postbus 900
9740 KE Meppel
Telefoon: (0592) 33 22 22
Fax: (0592) 33 22 33

Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET
Waar kunt u ons vinden?

Vul hieronder de postcode of plaats in en u krijgt snel te zien welk team in uw wijk of gemeente actief is.