ErvaringsverhalenMijn moeder werkte als verzorgende en ik mocht soms met haar mee.

“Ik heb in 2001 de opleiding SPW afgerond en met veel plezier in de gehandicaptenzorg gewerkt. Toch was ik ook nieuwsgierig naar de ouderenzorg. Mijn moeder werkte als verzorgende en ik mocht soms met haar mee. Als klein meisje vond ik dat al leuk. Ik mocht dan koekjes rondbrengen.

Ik maakte de overstap en ging als verzorgingsassistente in Altingerhof in Beilen werken, waar ik 2 jaar bleef. Ik kreeg de opleiding tot verzorgde IG aangeboden en ging dat vol enthousiasme doen, in zowel Altingerhof als in De Herik. Op beide plekken heb ik veel geleerd en plezier gehad.

In 2006  verhuisde ik naar Assen. Zorgen kan je overal en daarom ging ik ook werken in Assen. In Vierackers heb ik ook weer een mooie tijd gehad. Ik werkte daar een jaar als zorgcoördinator en toen ik zwanger werd ging ik weer als VIG’er aan de slag. In 2011 werd Kloosterakker geopend en verhuisde ik met een aantal bewoners en collega’s mee naar de nieuwe kleinschalige woonvoorziening. Ik werk nu nog steeds in Kloosterakker, woning 5 A, en heb daar veel meegemaakt. Vooral mooie momenten met een super team. We proberen altijd de mensen een fijne oude dag te geven. Door het fijn in de woning te hebben met een huiselijke sfeer en waar mogelijk erop uit te gaan. Bijvoorbeeld even naar het centrum, of een nieuwjaarsborrel in Grand Café De Treffer voor de hele groep, naar Tuinland in kerstsfeer en vanuit hier lopend naar Groenrijk om planten te kopen. Ik geef veel energie aan mijn werk, maar krijg er ook veel voor terug!

“We proberen altijd de mensen een fijne oude dag te geven.”

Tijd voor privé en voor werk

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren '60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten.


07.30 uur Start van de dag
Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. 
09.00 uur Lorem Ipsum proeftekst 
Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. 
10.00 uur Lorem Ipsum proeftekst 
Lala Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken.