Geslaagd Open Huis in de Boshof in Assen

Boshof - open huis,tafels met informatie

Duizenden zorg- en welzijnsorganisaties in het hele land openden hun deuren voor het grote publiek. Zo ook Icare. Op zaterdag 19 maart, tijdens de week van zorg en welzijn, kon iedereen een kijkje nemen in revalidatiecentrum Boshof in Assen.

Bezoekers konden kennismaken met het Icare behandel- en adviesteam bestaande uit ergotherapeuten, fysiotherapeuten, een logopedist en een diëtist. Daarnaast was ook het psychogeriatrisch team (zorg voor dementerenden) van Icare aanwezig. Medewerkers van geriatrische revalidatie beantwoorden alle vragen over revalidatie en herstelzorg in de Boshof. Bij Medipoint konden specifieke vragen over hulpmiddelen gesteld worden. De stand van Jannie’s Schoenen Express met speciale schoenen voor voetproblemen werd goed bezocht. Een aantal bezoekers is met een paar nieuwe schoenen weer de deur uitgegaan.

Er was een speciale looproute door het gebouw gemaakt zodat iedereen alles goed kon zien. Op de route naar de beweegtuin kon men bij maaltijdvoorziening Apetito een bakje erwtensoep nuttigen. Oud revalidanten en hun familieleden, zochten elkaar en het personeel op om even bij te kletsen. Onder het genot van een kop koffie of thee en een lekkernij leek het wel een reünie. Het was een gezellige dag.

Boshof - open huis gezellig
Boshof - open huis tafel van dietisten
Boshof - open huis, in gesprek
Boshof - open huis, mensen lopen naar de ingang
Boshof - open huis, ontmoeting zaal
Boshof - open huis, uitdelen gebak
Boshof - open huis, belangstellende eten gebak
Boshof - open huis, bezoekers in de tuin
Boshof - open huis, gebakjes op de tafel
Boshof - open huis, tafel ergotherapie
Boshof - open huis, foto van de zaal
Geplaatst op: 21-3-2016

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn