Icare, behandeling en advies nu ook te vinden op Zorgkaart Nederland

Icare, Zorgkaart Nederland

Zorgkaart Nederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg delen met elkaar. De waarderingen van mensen laat zien hoe mensen zorg ervaren. De website biedt informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste bij u past.

Op Zorgkaart Nederland kunt u Icare, behandeling en advies, vinden en waarderen. Met uw waardering helpt u anderen om hun fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist of diëtist te kiezen. Ook voor zorgaanbieders is uw waardering nuttig. Zij lezen waarover u tevreden bent en wat nog beter kan.

Waarderen, een kleine moeite

Het kost niet veel tijd om uw fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist of diëtist van Icare te waarderen. Op het waarderingsformulier geeft u cijfers en beschrijft u kort uw ervaring. Vooral met uw toelichting helpt u anderen bij hun keuze.

We hopen dat u bereid bent om een waardering over onze zorg te plaatsen. Bij voorbaat dank.

Geplaatst op: 31-8-2016

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn