Persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO)

Een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) is een app of een website. In een PGO verzamelt u medische gegevens en gezondheidsgegevens die u zelf meet, bijvoorbeeld waarden van uw bloeddruk, wat u eet of hoeveel u sport. Een PGO kan u met verschillende zorgverleners verbinden. Zoals met een huisarts, het ziekenhuis of een therapeut. Uw medische gegevens staan in hun computer. In een PGO kunt u zelf een kopie van deze gegevens verzamelen. Zoals het advies van uw huisarts en uw bloeduitslagen. Steeds meer zorgverleners maken hun computers klaar voor verbinding met een PGO, Icare heeft dat ook voor u geregeld.

Er zijn meerdere PGO’s beschikbaar. Wilt u gebruikmaken van een PGO of wilt u er eerst meer van weten? Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar www.pgo.nl
Heeft u problemen met het aanmelden? Lukt het inloggen niet? Of heeft u een andere vraag? Kijk dan voor hulp op de website van PGO, www.pgo.nl/veelgestelde-vragen-pgo.

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn