Wonen met zorg

Beschermd wonen

De Boerderij is specifiek voor mensen met dementie en telt acht zit/slaapkamers en een logeerkamer voor familie. De kamers zijn gebouwd tussen de oorspronkelijke gebinten van de boerderij, die bijdragen aan de bijzondere sfeer. Diezelfde sfeer is terug te vinden in de gezamenlijke huiskamer waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten, gezamenlijk kunnen eten of activiteiten ondernemen. Als u wilt kunt u helpen met boodschappen doen in het dorp, eten koken, tuin onderhouden of het verzorgen van de dieren.

In de Boerderij heeft u een ruim appartement met wastafel. Uw appartement is voorzien van een hang/legkast en een hoog/laagbed. Met uw persoonlijke bezittingen kunt u de kamer naar eigen smaak inrichten. Elk appartement beschikt over een railsysteem waaraan u schilderijen, foto’s of andere zaken kunt ophangen.

Boerderij Borger Appartement ingericht

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn