Icare, behandeling en advies

Icare, behandeling en advies is een multidisciplinaire eerstelijnspraktijk, met als werkgebied Assen en de daaromheen liggende plaatsen binnen een straal van ± 25 km.

Multidisciplinaire eerstelijnspraktijk

Multidisciplinair betekent dat er meerdere professionals met verschillende beroepen samenwerken. En eerstelijn houdt in dat de zorg dichtbij u geleverd kan worden. Bij Icare kunt u hierbij denken aan een:
- diëtist
- ergotherapeut
- fysiotherapeut
- logopedist

Ruime ervaring

Onze praktijk bestaat uit behandelaars, die ook dagelijks werkzaam zijn op verblijfs- en revalidatieafdelingen van onze kleinschalige woonvoorzieningen en verpleeghuizen in Drenthe. Hierdoor hebben wij ruime ervaring met ‘de ouder wordende mens’ en de kennis van de (complexe) problematieken die hierbij voor kunnen komen. Het is vaak een combinatie van meerdere aandoeningen die er voor zorgt dat een probleem complex wordt.
Omdat ouderen en chronisch zieken veelal te maken hebben met complexe problematiek, hebben zij vaak de hulp van meerdere behandelaars nodig. Onze behandelaars kunnen een diagnose stellen en u advies en/of een behandeling geven. Door de nauwe samenwerking kunnen behandelingen goed op elkaar afgestemd worden.

Netwerken

Icare is aangesloten bij verschillende netwerken op het gebied van:
- ziekte van Parkinson
- Dementie

Ook aan huis

Kunt u niet naar de praktijklocatie komen, dan kunnen wij u ook aan huis behandelen.

Meer informatie?

Meer informatie over vergoedingen, tarieven, specialismen en contactgegevens kunt u vinden onder de desbetreffende behandelaar in het linkermenu.

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn