Doorgaan naar inhoud
Zoeken
Waar bent u naar op zoek?
Bekijk onze veelgestelde vragen.
Menu

‘t Beurtschip

Beschermd wonen met dementie. Dat kan in ‘t Beurtschip in het hart van Smilde. Vlakbij het bos- en weidegebied én vlakbij voorzieningen. De kleinschalige woonzorglocatie maakt volwaardig deel uit van de hechte gemeenschap van Smilde. Met de feestdagen komen kinderen van de basisscholen dan ook altijd even langs. Bijvoorbeeld met de lampionnenoptocht tijdens Sint Maarten.  

Rust, ritme en ruimte, dat typeert ’t Beurtschip. De locatie zit onder hetzelfde dak als het naastgelegen moderne appartementencomplex en buurtcentrum. Daardoor is er in de directe omgeving veel bedrijvigheid. 

De dagen verlopen bij ‘t Beurtschip zoveel mogelijk zoals thuis. Zo koken we bijvoorbeeld elke dag verse maaltijden en doen we ook dagelijkse klusjes samen. Bijvoorbeeld de was vouwen of de tafel dekken. Vrijwilligers zorgen daarbij voor extra gezelligheid en huiselijkheid.    

De appartementen en de gezamenlijke huiskamers in ’t Beurschip zijn modern en licht. De huiskamers hebben een besloten tuin, of een ruim balkon. Het huis is dementievriendelijk. 

Contactgegevens

Gangboord 6
9422 HW Smilde
Telefoon: 06 12 91 94 08

Woonzorgmanager
Telefoon: 06 10 10 85 90

Neem contact op met onze cliëntadviseur bij vragen over wonen, wachtlijstbeheer en/of het inplannen van een rondleiding.
Marjan Emmens
Telefoon: 088-383 30 30
E-mail: klantadviescentrum@icare.nl

Heeft u vragen?
Inhoudsopgave