Doorgaan naar inhoud
Zoeken
Waar bent u naar op zoek?
Bekijk onze veelgestelde vragen.
Menu
Dagactiviteitencentrum de Donk

“Niets moet, alles mag.”

Een prettige dagbesteding draagt bij aan een gevoel van erbij horen, van betekenis zijn. Het geeft structuur aan de dag en het is fijn en belangrijk om mensen te ontmoeten en te leren kennen. Een prettige dagbesteding geeft kleur aan de dag. Dat bieden wij in de Donk.

Dagbesteding kan helpen om u minder eenzaam te voelen. We hebben tijd voor elkaar en het is gezellig en huiselijk in de Donk. We drinken samen koffie en nemen de krant door en praten bijvoorbeeld over het nieuws of over een bijzondere gebeurtenis. We doen verschillende activiteiten, zoals bewegen, muziek maken, wandelen, spelletjes en bakken. Samen kijken we wat het beste bij u past, niets moet alles mag, dat is ons motto.

Voor mantelzorgers is het ook fijn om de zorg en aandacht even over te dragen en het maakt langer thuis wonen mogelijk.

Voor wie
Ouderen uit regio Assen zijn van harte welkom in de Donk. Dagbesteding is voor ouderen die behoefte hebben aan meer structuur in hun dagelijkse leven, of die zich eenzaam voelen. Ook met (beginnende) geheugenproblemen kunt u bij ons terecht.

Waar
Aan de rand van Assen, in een mooie, groene omgeving vindt u in woonzorglocatie Vierackers dagbesteding de Donk. In Vierackers is alles gelijkvloers en daardoor goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Vierackers ligt in een groene omgeving met veel mooie wandelpaden. Dagbesteding de Donk ligt op een zorgterrein en is goed bereikbaar door de borden met Vierackers/Icare te volgen. Het vervoer naar de Donk wordt door ons geregeld.

Meer informatie
Kom gerust een kijkje nemen bij dagbesteding de Donk. De koffie staat voor u klaar. De vriendelijke medewerkers van de Donk staan u graag te woord. Zij kunnen u adviseren over onze dagbesteding. Bel met 06 – 21 85 52 97 of mail naar vierackers@icare.nl.

Niets moet, alles mag

We beginnen met gezellig samen koffie drinken en bijpraten, daarna zien we wel wat we gaan doen.

Gast
De Donk