Doorgaan naar inhoud
Zoeken
Waar bent u naar op zoek?
Bekijk onze veelgestelde vragen.
Menu

Dekelhem

Zelfstandig wonen met zorg en beschermd wonen met dementie. Het kan beide in Dekelhem achter de brink van Gieten. De natuur én het dorpscentrum zijn vlakbij. 

Dekelhem is een opendeurenlocatie, heeft 44 appartementen voor zelfstandig wonen met zorg waar nodig en plaatsen voor beschermd wonen met dementie of een lichamelijke aandoening.  

Huiselijk en rustig. Zo typeren we Dekelhem. Met rondom tuinen en een kleine dierenweide. In ontmoetingscentrum De Weem kunt u met andere bewoners een kopje koffie drinken of meedoen met een groepsactiviteit. Dit is ook een fijne plek om bijvoorbeeld uw verjaardag te vieren, samen met bezoek.  

In de woningen organiseren we kleinschalige activiteiten. Als u wilt kunt u helpen bij de dagelijkse klusjes, zoals de was vouwen of de tafel dekken. 

Veiligheid met zoveel mogelijk bewegingsvrijheid. Dat bieden we in Dekelhem. Bijvoorbeeld met hulp van slimme techniek. 

Dekelhem is een opendeurenlocatie

Bij Icare staat het gewone leven centraal en vrijheid is daarbij belangrijk. Daarom werken we eraan dat de deuren van al onze locaties open zijn en zijn bewoners vrij om te gaan en staan waar zij willen. Natuurlijk doen we, net als thuis, ’s avonds de deur veilig dicht. En voor wie dat nodig is, kunnen we gebruik maken van slimme techniek om extra veiligheid te bieden. Bij alles wat we doen blijft het uitgangspunt dat ieder mens het recht heeft om in vrijheid te leven.
Bij Icare zijn we ervan overtuigd dat als je vrij bent om te gaan, je juist vaak kiest om te blijven. We merken dat het ook bewoners die geen behoefte hebben om naar buiten te gaan goed doet. Alleen al te zien dat de deur voor een ander opent, gaat het gevoel van opgesloten te zijn tegen. Door altijd oog te houden voor vrijheid, zorgen we voor meer kwaliteit van leven van bewoners met dementie. Zo willen wij werken!

Contactgegevens

Boddeveld 1
9461 JA Gieten
Telefoon: 06 53 68 66 42

Woonzorgmanager
Telefoon: 06 20 30 36 37

Neem contact op met onze cliëntadviseur bij vragen over wonen, wachtlijstbeheer en/of het inplannen van een rondleiding.
Marloes Grelling
Telefoon: 088-383 30 30
E-mail: klantadviescentrum@icare.nl

Heeft u vragen?
Inhoudsopgave