Doorgaan naar inhoud
Zoeken
Waar bent u naar op zoek?
Bekijk onze veelgestelde vragen.
Menu
Dagbesteding ‘De Proatstee’

“De Proatstee geeft kleur aan de dag”

De Proatstee biedt dagbesteding in de kleinschalige woonvoorziening Dekelhem en staat vlak achter de brink, op wandelafstand van het dorpscentrum van Gieten. Dagbesteding is voor ouderen die zelfstandig wonen, maar ondersteuning nodig hebben bij de structuur van hun dag.

Het afwisselende programma draagt er aan bij dat u zolang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Een prettige dagbesteding draagt bij aan een gevoel van erbij horen, van betekenis zijn. U ontmoet er andere mensen en dat kan een eenzaam gevoel verminderen. Dagbesteding kan ook de partner of mantelzorger ontlasten.

Activiteiten
We beginnen de dag met gezellig samen koffie drinken. U kunt zowel in groepsverband als individueel meedoen aan activiteiten. Onze activiteiten staan in het teken van gezelligheid en contact met anderen. Bijvoorbeeld bewegingsactiviteiten zoals fietsen op de duofiets en gebruik maken van de beweegtuin, zang en muziek, spel- en creatieve activiteiten en groepsgesprekken. Tussen de middag eten we samen. De dagbesteding bestaat uit een groep van maximaal twaalf personen.

Niets moet, alles mag

We beginnen met gezellig samen koffie drinken en bijpraten, daarna zien we wel wat we gaan doen.

Gast
De Proatstee

Waar
Dagbesteding de Proatstee vindt u aan de Boddeveld 1 in Gieten. U wordt gehaald en weer thuis gebracht met de rolstoelbus van Dekelhem. Weet u nog niet of de dagbesteding iets voor u is? Kom eens bij ons binnen kijken, de koffie staat klaar!

Meer informatie
De vriendelijke medewerkers van Dagbesteding de Proatstee staan u graag te woord. Bel met 06 - 46 64 44 80, of stuur een mailtje naar dagbestedingproatstee@icare.nl.