Doorgaan naar inhoud
Zoeken
Waar bent u naar op zoek?
Bekijk onze veelgestelde vragen.
Menu

Vierackers

Goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en helemaal gelijkvloers. Dat is Vierackers, de kleinschalige woonzorglocatie voor mensen met dementie. Aan de rand van Assen in een groene omgeving. 

U kunt hier heerlijk wandelen, fietsen en uitstapjes maken met de rolstoelbus of duofiets. 

Vierackers heeft veel bewegingsruimte in en om het huis. Rust en ruimte, dat typeert deze locatie. U komt binnen in de gezellige ontmoetingsruimte. Daar kunt u bijvoorbeeld met uw bezoek een kopje koffie drinken. Het is ook de plek waar onze vrijwilligers activiteiten organiseren, waaraan u kunt meedoen.  

Kleinere activiteiten zijn er in de woningen. We koken en eten samen in de gezamenlijke huiskamers. U kunt ook meehelpen met de dagelijkse klusjes, zoals de tafel dekken of de was vouwen. 

In de bewegingsruimte kunt u meedoen met gymnastiek of een andere bewegingsactiviteit. Onze bewegingsagoog begeleidt u daarbij. Vierackers heeft verschillende binnentuinen, die altijd toegankelijk zijn. 

Contactgegevens

Burg. Both. Lohmanweg 7
9404 LB Assen
Telefoon: 06 31 62 38 65

Woonzorgmanager
Telefoon: 06 10 10 85 90

Neem contact op met onze cliëntadviseur bij vragen over wonen, wachtlijstbeheer en/of het inplannen van een rondleiding.
Marjan Emmens
Telefoon: 088-383 30 30
E-mail: klantadviescentrum@icare.nl

Heeft u vragen?
Inhoudsopgave