Doorgaan naar inhoud
Zoeken
Waar bent u naar op zoek?
Bekijk onze veelgestelde vragen.
Menu

Kloosterakker

Kleinschalig, huiselijk en veilig voor mensen die zorg en verpleging nodig hebben vanwege dementie. Zo is Kloosterakker. In het hart van de wijk Kloosterveen in Assen. 

De omgeving is levendig. Met een wijkcentrum, winkels naast de deur, kerk en cultuur, een brasserie en basisscholen in de buurt, is er veel te zien. Wilt u even genieten van de omgeving? Onze vrijwilligers gaan er graag even met u op uit. 

Kloosterakker is modern en heeft een frisse uitstraling. Iedere woning bestaat uit zeven of acht appartementen met eigen slaap- en badkamer. In de gezamenlijke huiskamers kunt u samen koken en eten.   

Voor ontspanning, ontmoeting of een hapje eten ‘buiten de deur’, kunt u terecht in grand café De Treffer.  

In Kloosterakker is altijd wat te doen. Iedere dag zijn er verschillende activiteiten, zowel in de woning als in het grand café. U kunt hier individueel of in groepsverband aan meedoen. Ook met uw bezoek kunt u in De Treffer een kaartje leggen, de krant lezen en een praatje maken of uw verjaardag vieren.  

Contactgegevens

Rondgang 7
9408 MC Assen
Telefoon: (0592) 85 36 00

Woonzorgmanager
Telefoon: 06 30 52 90 04

Neem contact op met onze cliëntadviseur bij vragen over wonen, wachtlijstbeheer en/of het inplannen van een rondleiding.
Manon Scholte Lubberink
Telefoon: 088-383 30 30
E-mail: klantadviescentrum@icare.nl

Heeft u vragen?
Inhoudsopgave