Doorgaan naar inhoud
Zoeken
Waar bent u naar op zoek?
Bekijk onze veelgestelde vragen.
Menu

Altingerhof

Beschermd wonen met dementie of een lichamelijke aandoening.  U vindt het in kleinschalige woonzorglocatie Altingerhof. Een dementievriendelijk huis, landelijk gelegen aan de rand van Beilen in een parkachtige omgeving. 

Samen aardappels schillen of de was vouwen. Het kan gewoon in de huiselijke sfeer van Altingerhof. Wie het fijn vindt, helpt mee met huishoudelijke klusjes. Bewoners koken en eten gezamenlijk in de huiskamer. Met familie en vrijwilligers zijn er kleinschalige activiteiten zoals een spelletje doen, televisiekijken of de krant lezen.  

In het park van Altingerhof ligt paviljoen ’t Berkenhofje. Daar komen mensen uit Beilen naar de dagbesteding. Het is ook een fijne plek om met uw bezoek een kopje koffie te drinken.  

Ook voor ernstig zieke mensen, die de laatste fase van hun leven in een veilige omgeving willen doorbrengen, is plaats in Altingerhof. Met goede, professionele palliatieve zorg en omringd door familie, vrienden en vrijwilligers. 

Ruim en licht beschermd wonen 
Altingerhof is een nieuwe en moderne woonzorglocatie met vier geschakelde gebouwen met elk twee woningen voor tien bewoners.  
De appartementen en gezamenlijke huiskamers zijn ruim en licht. Iedere huiskamer heeft een eigen tuin en terras.  

Contactgegevens

Molenstraat 39
9411 NK Beilen
Telefoon: 06 52 56 17 74

Woonzorgmanager
Telefoon: 06 57 93 57 82

Neem contact op met onze cliëntadviseur bij vragen over wonen, wachtlijstbeheer en/of het inplannen van een rondleiding.
Marjan Emmens
Telefoon: 088-383 30 30
E-mail: klantadviescentrum@icare.nl

Heeft u vragen?
Inhoudsopgave