Doorgaan naar inhoud
Zoeken
Waar bent u naar op zoek?
Bekijk onze veelgestelde vragen.
Menu
Dagbesteding 't Berkenhofje

“Een dag is goed besteed als je er met een tevreden gevoel op terugkijkt.”

Bij dagbesteding ’t Berkenhofje zijn inwoners van Beilen en omstreken van harte welkom. Dagbesteding is voor mensen die behoefte hebben aan meer structuur in hun dagelijkse leven. En voor mensen die zich eenzaam voelen. Ook mensen met (beginnende) dementie kunnen bij ons terecht.

Een dag in ’t Berkenhofje is gezellig en huiselijk. U ontmoet er andere mensen uit de wijk, die ook naar onze dagbesteding komen. We drinken gezellig koffie en we lunchen samen aan tafel met eigengemaakte soep.
U kunt een wandeling maken door het park of de buurt of misschien leest u liever de krant in een rustig hoekje. We organiseren soms ook leuke uitjes of een creatieve activiteit waar u aan mee kunt doen. Sommige bezoekers van de dagbesteding vinden het leuk om gezamenlijke activiteiten te doen. Maar het is ook mogelijk om iets alleen, bijvoorbeeld met een vrijwilliger te ondernemen. Niets moet, veel is mogelijk. Dat is ons motto.

Wanneer u gebruik maakt van dagbesteding, wordt uw partner of mantelzorger ook ondersteund en begeleid.

Activiteiten
We beginnen met gezellig samen koffie drinken en bijpraten. U kunt zowel in groepsverband als individueel meedoen aan activiteiten. Onze activiteiten staan in het teken van gezelligheid en contact met anderen. Bijvoorbeeld een bewegingsactiviteit, zang en muziek, spel- en creatieve activiteiten en groepsgesprekken. Verder eten we samen. De dagbesteding bestaat uit een groep van maximaal twaalf personen.

Waar
Het 't Berkenhofje vindt u in het paviljoen in het prachtige groene park van Altingerhof. Als u vanaf de Molenstraat ons terrein binnengaat, slaat u na het tweede woongebouw linksaf. Daar ziet u het paviljoen het 't Berkenhofje al liggen. U volgt gewoon de bordjes.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de medewerkers van Dagbesteding ’t Berkenhofje via altingerhofBerkenhofje@icare.nl of 06 - 46 64 45 01.