Doorgaan naar inhoud
Zoeken
Waar bent u naar op zoek?
Bekijk onze veelgestelde vragen.
Menu

Ceresstaete

Zelfstandig wonen met zorg én cultuur, musea en theater vlakbij. Prachtige daktuinen om heerlijk te genieten. Midden in de stad en toch buiten. Dat is Ceresstaete. In het hart van Assen. 

Kleinschalig woonzorglocatie Ceresstaete is modern en heeft een frisse uitstraling. Het huis ligt mooi centraal. Winkels, apotheek en bibliotheek zijn vlakbij. In Ceresstaete vindt u 54 woningen voor Verzorgd wonen. Dat betekent dat u zelfstandig woont met zorg waar nodig. Daarnaast zijn er 23 appartementen voor Beschermd wonen voor mensen met dementie. 

In restaurant De Hoftuin kunt u een kopje koffie drinken, een krantje lezen of samen met anderen eten. Vrijwilligers serveren er de maaltijd. De Hoftuin is een gezellige ontmoetingsplek waar u ook bijvoorbeeld uw verjaardag kunt vieren samen met bezoek. Iedere woensdagochtend is er een 'Praatje Prut', een laagdrempelig koffiemoment met de buurt in samenwerking met VaartWelzijn.

Contactgegevens

Ceresstraat 11a
9401 DP Assen
Telefoon: (0592) 74 13 49

Woonzorgmanager
Telefoon: 06 12 45 90 62

Neem contact op met onze cliëntadviseur bij vragen over wonen, wachtlijstbeheer en/of het inplannen van een rondleiding.
Manon Scholte Lubberink
Telefoon: 088-383 30 30
E-mail: klantadviescentrum@icare.nl

Heeft u vragen?
Inhoudsopgave