Wereld Alzheimerdag in Hoogeveen

Afbeelding: 52-4369 klein

Op vrijdagmiddag 19 september 2014 van 13.00 uur tot 18.00 uur wordt in het kader van de Wereld Alzheimer Dag, een inspirerende en creatieve middag georganiseerd met als thema Be-leven met dementie. Plaats van handeling is de Tamboer in Hoogeveen. Er is een gevarieerd en uitgebreid programma met creativiteit, kunst en muziek bij dementie.

Psychogerontoloog Huub Buijssen opent de middag met een lezing met de titel Alzheimer, zit er nog muziek in? Dementie tast de geestelijke vermogens aan, maar hoe zit het met iemands gevoelens? En wat gebeurt er met het muzikale brein?

Daarna is er werk aan de winkel in 10 verschillende zalen en is er een interactieve theatervoorstelling van bureau Zorggeluk. Er is daarnaast een informatieve en gezellige markt.

Deze middag is bedoeld voor mensen met dementie, mantelzorgers en professionals in de directe zorg rondom dementie en andere betrokken belangstellenden.

De toegang is gratis.

Hartelijke groet,
Els van der Veen
Coördinator Netwerk Dementie Drenthe
netwerk@dementiedrenthe.nl

Geplaatst op: 15-8-2014

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn