Netwerken

De medewerkers van Icare zijn actief in diverse Netwerken. Bijvoorbeeld in het Netwerk Dementie Drenthe, of het Netwerk Dementie Gelderse Vallei. Deze netwerken zijn de samenwerkingsverbanden van lokale aanbieders en gemeenten, zodat een samenhangend aanbod in de dementiezorg kan worden gerealiseerd.

Netwerk Dementie Drenthe

Op de website (www.dementiedrenthe.nl) van het Netwerk Dementie Drenthe vindt u informatie over Dementie in Drenthe waaronder De Helpdesk Dementie Drenthe. Zowel patiënten en verzorgers, als ook professionals kunnen bij de Helpdesk terecht met vragen over dementie en over hulpmogelijkheden. Via de Helpdesk komt u in contact met Drentse dementiedeskundigen van het Netwerk Dementie Drenthe:

Telefoon: (0592) 85 74 74, op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur
Emailadres: helpdesk@dementiedrenthe.nl

Netwerk Dementie IJssel-Vecht

In de gemeenten Zwolle, Kampen, Zwartewaterland en Staphorst werken we samen met het netwerk dementie IJssel-Vecht. Informatie over deze gemeenten vindt u op de website www.dementieijsselvecht.nl

Netwerk Dementie Noordwest Veluwe

Ook in de gemeente Elburg, Oldebroek, Nunspeet, Harderwijk, Putten, Ermelo en Nijkerk is Icare actief in het Netwerk dementie. Op de website www.dementienoordwestveluwe.nl vindt u hierover alle informatie.

Netwerk Dementie Gelderse Vallei

Op de website www.dementiegeldersevallei.nl van het Netwerk Dementie Gelderse Vallei, vindt u contactgegevens van o.a. casemanagers dementie in o.a. de gemeenten Ede, Renswoude, Scherpenzeel en Wageningen.

Netwerk Dementie Flevoland

Op de website https://www.dementieflevoland.nl van het Netwerk Dementie Flevoland, vindt u contactgegevens van o.a. casemanagers dementie in Lelystad/Dronten, Noordoostpolder/Urk en Almere.

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn