Dagelijks leven

Bezoek ontvangen

ontvangstruimte ceresstaete

Ceresstaete is uw nieuwe thuis, dus familieleden en andere relaties zijn uiteraard van harte welkom. Er zijn geen vaste bezoektijden maar we vragen wel om rekening te houden met eet- en rusttijden. U kunt uw bezoek in uw eigen appartement ontvangen. Ook kunnen u en uw bezoek gebruik maken van de koffie- en theefaciliteiten in restaurant 'De Hoftuin'.

Restaurant 'De Hoftuin'
‘De Hoftuin’ is een restaurant/ontmoetingsruimte voor jong en oud. Hier kunt u terecht om een kopje koffie te drinken, een krantje te lezen of samen met anderen te eten. U heeft een uitgebreide keuze uit de menukaart. Vrijwilligers serveren de maaltijd bij u aan tafel. Het restaurant beschikt over een Wifi verbinding. Aansluitend aan het restaurant bevindt zich een royale daktuin.

 

"Kom derin en goa zitt'n,
even gezellig een bakkie leut drink'n
"

 

Maaltijden

In de appartementen met beschermd wonen wordt er samen met u en de andere bewoners afgesproken wat er wordt gegeten. Samen zet u een lekkere, verse maaltijd op tafel. Steeds vaker geven familieleden aan dat ze het gezellig en leuk vinden om ook mee te koken en dat juichen we toe.

 

Voorzieningen

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn