Wonen in De Bogen met zorg in de buurt

In de wijk Drielanden in Harderwijk staat aan de Bazuindreef, de comfortabele locatie "De Bogen". In deze locatie is het prettig wonen, door de gezellige inloop bijvoorbeeld in restaurant Allerhande dat door 's Heerenloo wordt "gerund" en omdat de faciliteiten in de directe nabijheid eraan bijdragen dat mensen zelfstandig kunnen blijven wonen.

Huisarts, apotheek en winkels bevinden zich op loofafstand en welzijnsorganisatie Zorgdat heeft een mooi aanbod dat gericht is op de welzijnsvragen uit de buurt. Het wijkteam van Icare is ook in De Bogen gevestigd en daardoor bent u er ook zeker van dat - als u verpleging of verzorging nodig heeft - het team in de buurt is om u te ondersteunen. De wijkverpleegkundige heeft elke dag spreekuur, dus als u even wilt binnenlopen voor advies, is dat heel makkelijk.

Als u belangstelling heeft om te komen wonen in De Bogen, kan Icare u daarbij helpen. Voor informatie kunt u contact opnemen met het wijkteam van Icare in de wijk Drielanden.

Klik hier voor de contactgegevens.

Bogen Entree
Bogen tuin
Plattegrond Bazuindreef
Plattegrond Drielanden

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn