Mantelzorg in kleinschalige woonvoorzieningen

Familie of mantelzorgers zijn van onschatbare waarde voor hun vader, moeder, familielid, vriend of kennis, waar zij al enige tijd extra voor zorgen. Door de kennis en ervaring die zij daardoor hebben opgebouwd, zijn mantelzorgers een waardevolle partner in de zorg.

Ondersteuning

In de periode voorafgaande aan de verhuizing zullen we uw wensen om voor uw familie of naaste te blijven zorgen, met u bespreken. In de toekomst zullen we regelmatig de ontwikkelingen met u doornemen. Ook als mantelzorger kunt u rekenen op begeleiding en ondersteuning door het team. De woonzorgbegeleider en maatschappelijk werker staan voor u klaar om u te helpen.

Beleid Icare

Het beleid dat Icare voert op het gebied van informele zorg, familie participatie en mantelzorg, is vastgelegd in een beleidsnotitie. Deze kunt u vinden door te klikken op deze link.

 

 

 

 

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn