Kwaliteit

Toelichting Vragenlijst PREM Wijkverpleging

U heeft via Carenzorgt een uitnodiging gekregen om een vragenlijst in te vullen over klanttevredenheid. De vragenlijst is bedoeld voor klanten die wijkverpleging ontvangen of in de afgelopen maanden hebben ontvangen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten.

In deze toelichting leggen wij u uit hoe u de vragenlijst in kunt vullen. De vragenlijst zelf vult u in via de link die u van CarenZorgt hebt ontvangen.
Klik hier voor de toelichting. 

 

Cliënttevredenheidsmeting (CQ)

Om de kwaliteit van onze thuiszorg te toetsen laten wij om het jaar een tevredenheidsonderzoek uitvoeren. De cliënttevredenheidsmeting heeft plaatsgevonden in 2017.

Er is een infographic beschikbaar van de uitkomsten van het cliënttevredenheidsonderzoek, klik hier>>
 

HKZ

Icare is in het bezit van het landelijke kwaliteitskeurmerk HKZ. Dit certificaat geeft aan dat Icare voldoet aan alle voorwaarden om optimale en verantwoorde zorg te kunnen leveren. Lees meer>>
 

Kwaliteitskader verpleeghuiszorg

Openbare rapporten

De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) brengt landelijk inspectiebezoeken. Bij Icare heeft de IGZ onderstaande locaties bezocht.

Klik hier voor de rapporten
Vierackers
Altingerhof
Afsluiting inspectiebezoek Felixoord
Felixoord Oosterbeek november 2013

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn