Begeleid bewegen in de beweegtuin bij Dekelhem van start!

Dekelhem - beweegtuin

Sinds 12 april kan men wekelijks op dinsdagochtend van 10.30 uur tot 11.30 uur, met ondersteuning van getrainde begeleiders, gebruik maken van de beweegtuin aan de Wemenweg bij Dekelhem.

Op deze eerste dinsdagochtend gaven de begeleiders van Sportcombi Aa en Hunze tips en adviezen, afgestemd op de conditie en behoefte van de deelnemers. Zodat zij, als ze dit willen, op een later moment zelfstandig kunnen trainen in de beweegtuin. De deelnemers werden enthousiast aangemoedigd door niemand minder dan sportvrouw Janneke Ensing. Het bewegingsprogramma werd goed ontvangen door de deelnemers en ze komen graag terug voor een vervolg van het programma. Na afloop kon men genieten van heerlijk vers fruit aangeboden door Jan Abbas van Jumbo Gieten.

In beweging blijven is gezond, maar de beweegtuin Dekelhem biedt meer. Door samen te bewegen kunt u gemakkelijker in contact komen met anderen. Het is ook een prachtige omgeving om een wandeling rondom Dekelhem te maken en om op een bankje even te genieten. Ter afsluiting kunt u in de ontmoetingsruimte ‘de Weem’ een kop koffie of thee gaan drinken.

Meer informatie
Aanmelden voor trainen onder begeleiding kan telefonisch bij Eef Rillema, telefoon 06 83 67 16 23, e-mail e.rillema@icare.nl. U kunt ook even binnenlopen bij Dekelhem en een aanmeldingsformulier invullen. U kunt vrijblijvend gebruik maken van de beweegtuin. Aan het gebruik van de beweegtuin en de begeleiding zijn geen kosten verbonden. We zien u graag in de beweegtuin!

De beweegtuin is een initiatief van Dekelhem Icare, Impuls, De Volmacht en gemeente Aa en Hunze.

Bezoekers van de beweegtuin
persbericht 3
Geplaatst op: 14-4-2016

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn