Icare Ruinen reikt prijs uit aan meneer Hees

Afbeelding: DSC01767_

Een goedgevulde mand met brood en streekproducten nam de heer Hees uit Ruinen in ontvangst, nadat hij de prijsvraag van Icare goed had beantwoord.

Hees bracht tijdens de Drentse Fietsvierdaagse een bezoekje aan de Brinkmarkt in Ruinen. Ook het wijkteam van Icare Verpleging en Verzorging in Ruinen was daar met een stand aanwezig. Uit alle goede inzendingen van de prijsvraag was uiteindelijk het antwoord van de heer Hees uit Ruinen de enige juiste.

Wijkziekenverzorgende Gea Zoer van het wijkteam vertelt: “We hebben ontzettend veel aanloop gehad bij onze stand. Mensen konden in gesprek gaan en vragen stellen over verpleging en verzorging thuis. Onze diabetesverpleegkundige was er ook. Ze prikte bloedsuikers en gaf voorlichting. Mensen konden bij onze stand ook meedoen met een prijsvraag door te raden hoeveel meter zwachtel er in de glazen pot zat. Dit bleek uiteindelijk 50 meter te zijn.

Geplaatst op: 13-8-2013

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn