NL Doet in Vierackers Assen

Afbeelding: nl doet
Ambtenarenkoor gemeente Assen

Het Oranje Fonds organiseerde op 21 en 22 maart 2014, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook in de Vierackers in Assen hadden de vrijwilligers op vrijdag een extra evenement georganiseerd.

Ze hadden dit jaar gekozen voor het thema: Vis. Het begon met het middageten want toen stond er onder andere een lekker gebakken vis op het menu. Het ambtenarenkoor van de gemeente Assen trakteerde de bewoners op een concert met allemaal bekende liedjes rondom de visserij. Er werd uit volle borst meegezongen. De vrijwilligers van Vierackers hadden voor een drankje en natuurlijk vishapjes gezorgd. Deze werden in de pauze door hun geserveerd.

Door de geweldige inzet van vrijwilligers en de gemeenteambtenaren orkest is deze bijzonder mooie dag voor de bewoners van Vierackers mogelijk geworden. Voor velen is dit echt een hoogtepunt van het jaar, waar nog lang over nagepraat zal worden.

Geplaatst op: 30-3-2015

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn