Het revalidatietraject

In overleg met u wordt een behandelplan opgesteld, waarin doelen en afspraken worden vastgelegd over de te leveren behandeling en verzorging. Uw gehele verblijf, de behandeling en de verzorging zal in het teken staan van revalidatie om u zo snel en veilig mogelijk terug te kunnen laten keren naar uw eigen thuissituatie. We streven er naar om u in een ontspannen sfeer te laten werken aan uw eigen herstel.

Mogelijk zal u niet alles meer kunnen doen, wat voorheen wel mogelijk was. We zullen u zoveel mogelijk ondersteunen bij het leren omgaan met deze beperkingen, om zo weer perspectief te zien van wat nog wel mogelijk is. Er wordt samen gewerkt aan uw herstel. Dit betekent een inspanning van alle partijen. Op die manier hopen wij niet alleen dat u zo spoedig mogelijk, maar ook zo veilig mogelijk terug kan keren naar uw eigen woonomgeving.

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn