Icare GewoonThuis

Thuis, de plek waar je jezelf kunt zijn. Je bent er vertrouwd en voelt je veilig. Ook als je ouder bent en meer hulp nodig hebt, wil je graag zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Met hulp van de zorgprofessionals van Icare lukt dat gelukkig.

Toch kan het zo zijn dat het steeds moeilijker wordt om zelfstandig thuis te wonen. Uw partner of mantelzorger wordt steeds zwaarder belast en er is meer behoefte aan ondersteuning. Ook dan geloven we als Icare dat Gewoon Thuis blijven wonen mogelijk is met ondersteuning van het Icare GewoonThuis team. 

Wat is Icare GewoonThuis?

Bij Icare GewoonThuis staat het leven en welzijn centraal en niet de zorg of het gebrek. We werken met een leefplan waarin uw wensen staan. Samen met uw naaste kijken we naar hoe we jullie het beste kunnen ondersteunen en er samen voor kunnen zorgen dat het leven gelukkiger wordt. We zetten waar mogelijk ook technologie in om langer veilig thuis te kunnen blijven wonen.

Het Icare GewoonThuis team

Icare GewoonThuis is:

  • Uw leven en welzijn centraal
  • Oprechte aandacht en nabijheid
  • Een leefplan met uw wensen en voorkeuren

Financiering

Icare GewoonThuis wordt gefinancierd als Volledig Pakket Thuis (VPT) vanuit de Wet langdurige Zorg (Wlz). Hiervoor wordt een maandelijkse eigen bijdrage gevraagd. Meer hierover leest u op de website van het CAK.

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn