Menu

Dagbesteding ‘De Proatstee’

De Proatstee biedt dagbesteding aan bewoners van de gemeente Aa en Hunze en Borger/Odoorn. U vindt De Proatstee in Dekelhem, een kleinschalig woonvoorziening van Icare in Gieten.

Voor wie

Dagbesteding is voor ouderen die zelfstandig wonen, maar ondersteuning nodig hebben bij het invullen van de dagstructuur. Het afwisselende programma draagt er aan bij dat u zolang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Een prettige dagbesteding draagt bij aan een gevoel van erbij horen, van betekenis zijn. Het geeft structuur aan de dag en stimuleert het opdoen van sociale contacten, het voorkomt een eenzaam gevoel. Doordat u gebruik maakt van dagbesteding, wordt uw partner of mantelzorger ook ondersteund en begeleid.

Activiteiten

U kunt zowel in groepsverband als individueel deelnemen aan activiteiten. Al onze activiteiten staan in het teken van gezelligheid en contact met anderen. U kunt daarbij denken aan bewegingsactiviteiten, zang en muziek, spel- en creatieve activiteiten en groepsgesprekken. Verder wordt er gezamenlijk gegeten. De dagbesteding bestaat uit een groep van 8 tot 16 bezoekers.

Afbeelding: Dekelhem8683_web

 

"We beginnen met gezellig samen
koffie drinken en bijpraten,
daarna zien we wel wat we gaan doen.
Niets moet, alles mag!"

Waar en wanneer

De Proatstee vindt u in Dekelhem, Boddeveld 1 in Gieten. De dagbesteding is iedere dag geopend tussen 09.30 en 16.30 uur. Weet u nog niet of dit iets voor u is? Maak een afspraak via het klantadviescentrum en kom eens bij ons kijken.

Het Klantadviescentrum kunt u bereiken op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur, via 088 - 38 33 030 of klantadviescentrum@icare.nl

Indicatie en kosten

Indicatie aanvragen voor dagbesteding: gemeente Aa en Hunze of gemeente Borger/Odoorn (Wmo).

U moet een eigen inkomensafhankelijke bijdrage betalen.