Menu

Verzorgd wonen

Dekelhem is een woonzorgvoorziening die zelfstandig wonen met zorg biedt aan ouderen die door hun hoge zorgvraag niet meer thuis kunnen wonen. Dekelhem biedt professionele zorg passend bij uw wensen en behoefte.

Appartementen

Dekelhem heeft 44 appartementen voor mensen die zorg nodig hebben. Uw eigen appartement bestaat uit een woon- slaapkamer met keukenpantry en een douche met toilet en wastafel. De appartementen zijn voorzien van een hang/legkast en een hooglaagbed. Alle appartementen zijn drempelvrij. Met uw persoonlijke bezittingen kunt u uw kamer naar eigen smaak inrichten.

Voor ontspanning, ontmoeting en een hapje eten ‘buiten de deur’ kunt u terecht in ‘De Weem’. Wekelijks vinden hier ook verschillende activiteiten plaats. De activiteiten worden via een maandelijks rooster in uw brievenbus en affiches onder de aandacht gebracht.

Zorg

In Dekelhem is er 24 uur per dag en 7 dagen per week professionele zorg aanwezig. Onze zorgprofessionals hebben veel ervaring in het verlenen van de juiste zorg. Voor de medische zorg kunt u een beroep doen op een huisarts uit het dorp. Voor een prettige daginvulling gaan wij uit van uw persoonlijke wensen en behoeften en wat er bij u past. De dagbestedingscoach begeleidt u hierbij.

Maaltijden

Rondleiding

Dekelhem organiseert open rondleidingen voor de appartementen van Verzorgd Wonen.

Wanneer: eerste donderdag van de maand (niet op feestdagen)    
Hoe laat: van 13.30 tot 14.30 uur
Waar: melden in ontmoetingscentrum De Weem

Voor belangstelling of vragen kunt u contact opnemen met het Klantadviescentrum.