Menu

Dickens kerstfeest

Dickens kerstfeest

Er werden veel bezoekers verwacht in een sfeervol aangeklede Kloosterakker. En druk was het in en rondom De Treffer. Velen kwamen langs om de sfeer te proeven en de geuren op te snuiven van de kniepertjes. Een kerststal, op iedere hoek een kerstbomenbos, een levensgrote sneeuwman, een hoekje met fietsen uit de veertiger jaren, houtjes (schaatsen) en Ard en Keessie mutsen. Verschillende kraampjes met allerlei kerstspullen.

Het bestuur van de Stichting Vrienden van Kloosterakker en circa 40 vrijwilligers en personeel in prachtige Dickens kleding. Muziek van Klevende Liefde, kinderkoor van het Sterrenschip, verhalenvertelster Marge Albers en op de achtergrond het geluid van de midwinterhoorn blazers. Spannend was het ook bij het enveloppenspel met een fantastische prijzentafel, de hoofdprijs een diner bon van € 100,00. Lekker waren ze de wafels met warme kersen en slagroom en niet te vergeten de heerlijke glühwein. Tegen 16.00 uur werd het wat killer en zo hier en daar werd geroepen “waar blijft de snert”. De catering van het MFA kon er niet tegen lopen, snert met roggenbrood en spek, hamburgers en braadworsten vonden gretig aftrek.

Na een jaar van voorbereidingen, inzet van vrijwilligers en personeel van Icare, financiële bijdrage van de ING, gulheid van ondernemers uit Kloosterveen kijkt het bestuur van de Stichting Vrienden van Kloosterakker terug op een zeer geslaagde en sfeervol Dickens Kerstfeest.

Bestuur Stichting Vrienden van Kloosterakker.

Dickens kerstfeest
Dickens kerstfeest
Dickens kerstfeest
Dickens kerstfeest
Dickens kerstfeest
Dickens kerstfeest
Dickens kerstfeest