Doorgaan naar inhoud
Zoeken
Waar bent u naar op zoek?
Bekijk onze veelgestelde vragen.
Menu

Icare PG team Beilen


Contact met Icare:
Telefoon wijkteam: 
(0522) 27 97 81
Maandag t/m vrijdag van 08.00 - 22.00 uur bereikbaar.
Zaterdag t/m zondag van 08.00 - 12.00 en van 17.00 - 22.00 uur bereikbaar.

Buiten deze tijden kunt u ons bereiken op: 0900 88 33 (24 u per dag, €0,10 per min).

Telefoon zorgcentrale: 
0900 88 33
24 uur per dag, 7 dagen per week.

Over ons
Bij ons wijkteam kunt u gespecialiseerde PG zorg krijgen, zowel verpleging, persoonlijke verzorging als begeleiding. Wij werken met kleine teams zodat we een hoge betrouwbaarheid kunnen bieden. Het team is geschoold in de psychogeriatrie en de belevingsgerichte vorm van zorg verlenen. We hebben zelf verschillende gespecialiseerd verpleegkundige in huis, bijvoorbeeld op gebied van wondzorg of CVA. Ook bieden we nacht zorg, zorg rondom het levenseinde en ziekenhuisverplaatste zorg.

Daarnaast hebben we vanuit het Altingerhof de mogelijkheid tot dagbehandeling en/of dagbegeleiding en mantelzorgondersteuning. Bij ons staat uw kwaliteit van leven voorop. Wij geven zorg die bijdraagt aan uw welbevinden en deze bevorderd.

We bieden ook zorgbegeleiding/case managers, dit doet de wijkverpleegkundige. Deze neemt u zo de taken van de coördinatie rondom de gehele zorg uit handen, en u kunt er terecht voor gesprekken en ondersteuning als klant of als mantelzorger.

De wijkverpleegkundigen hebben een nauw samenwerkingsverband met gemeente, huisartsen en andere disciplines, zodat de zorg zo soepel mogelijk verloopt.