ANBI

Icare is een ANBI-instelling. Icare is onderdeel van Espria.

Zorgconcern Espria bestaat uit de organisaties Evean, Icare, GGZ Drenthe, Zorggroep Meander, De Trans. Door deze samenwerking, door groot te zijn in kleinschaligheid, kan Espria de kracht van mensen in hun eigen sociale omgeving zo veel mogelijk benutten, om daarmee bij te dragen aan de wens van elk mens om zo lang mogelijk zelfstandigheid te bewaren en een zo waardevol mogelijk leven te kunnen leiden. Als onderdeel van Espria wordt Icare bestuurd door een Raad van Bestuur. Deze staat onder toezicht van de Raad van Commissarissen.

Vanaf 1 januari 2021 is Icare als grote zorgaanbieder vanwege nieuwe ANBI- wet- en regelgeving verplicht om voor het afgelopen boekjaar het Standaardformulier publicatieplicht Zorginstellingen in te vullen. Klik hier voor het formulier. De feitelijke verantwoording vindt plaats via het jaarverslag.

De verantwoording over doelstellingen, beloning, financiën en uitgevoerde activiteiten van Espria vindt plaats via het jaarverslag van Espria.
Voor het jaarverslag van Espria, klik hier.
Voor de juridische structuur van Espria, klik hier
Voor de contactgegevens van de bestuurders, klik hier.

De verantwoording over doelstellingen, beloning, financiën en uitgevoerde activiteiten van Stichting Icare vindt plaats via het jaarverslag van Stichting Icare.
Voor het jaarverslag van Icare, klik hier.
Voor juridische structuur van Icare, klik hier.
Voor het beloningsbeleid verwijzen we naar de cao VVT.

Benieuwd naar onze visie op zorg, klik hier.

Stichting Stichting Icare                                     
KvK- nummer 41020244  
RSIN nummer 805305798  
Vestigingsnrummer 000021388024  
Postadres                Postbus 900 7940 KE Meppel  
Bezoekadres  Blankenstein 410 7943 PH Meppel  

 

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn