Gespreksgroep Dementie & Mantelzorg in gemeente Elburg

Ervaringen delen

Tineke van den Berg, wijkverpleegkundige Icare: “Wij begrijpen dat het voor een mantelzorger van iemand met dementie niet altijd makkelijk is. Daarom starten wij, samen met Stimenz, in de gemeente Elburg een gespreksgroep voor mantelzorgers. Een gespreksgroep biedt de mogelijkheid om ervaringen te delen en van gedachten te wisselen met anderen die in soortgelijke omstandigheden verkeren. In een reeks van zes bijeenkomsten worden verschillende onderwerpen besproken en ervaringen uitgewisseld tussen mantelzorgers. Zo kunt u denken aan: wat is dementie, mantelzorger zijn wat betekent dat of hoe ziet u de toekomst.”

 

Datum, tijdstip & locatie

De bijeenkomsten starten binnenkort, zodra er voldoende aanmeldingen zijn (min. 8, max. 12). Er hebben zich al mensen aangemeld, maar meer zijn altijd welkom.

Datum:            Volgt

Tijd:                10.00 - 11.30 uur.

Locatie:           Oldenboschweg 15, 8084 AV ’t Harde.

Kosten:           In samenwerking met Stichting Wiel, Stimenz, WZU, de Voord en Icare wordt u deze gespreksgroep gratis aangeboden.

 

 

Aanmelden of extra informatie?

Neemt u dan contact op met Tineke van den Berg, telefonisch (06 23 17 27 78) of per mail (t.vandenberg@icare.nl). Zij staat u graag te woord.

Geplaatst op: 21-9-2015

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn