Goede voeding bij een longziekte; meer weten over eten

Afbeelding: Logo Longfonds

Op 12 april organiseren Isala, Icare, IJsselheem en het Longfonds een informatiebijeenkomst over ‘Goede voeding bij een longziekte; meer weten over eten’. Reini Tuinman, diëtiste IJsselheem Noord zal u het nodige vertellen over het belang van goede voeding, juist bij een longaandoening. Tijdens de avond is er alle gelegenheid om met  de aanwezige zorgverleners in gesprek te gaan en samen ervaringen uit te wisselen.
 

Locatie: Isala, Centrale hal 2e verdieping
Adres: dr. Van Heesweg 2 in Zwolle
Aanvang: 19.30 uur
Kosten: Gratis


 

 

 

Lokale samenwerking

In Zwolle wordt samengewerkt met Isala, Icare en IJsselheem. Voor patiënten en hun omgeving is Longpunt de plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en zorgen te delen. Voor zorgverleners is Longpunt de plek waar zij hun patiënten in een groep kunnen ontmoeten en mogelijk verder verwijzen. Voor vrijwilligers is Longpunt de plek waar zij het leven van longpatiënten helpen verbeteren.

Gratis deelname

Iedereen kan gratis deelnemen aan Longpunt. Informatie via www.overijssel.longfonds.nl of telefoon 06 51 00 68 15. Mensen die komen wordt verzocht geen parfum of andere geurtjes te gebruiken, veel longpatiënten hebben daar last van.

Geplaatst op: 29-3-2018

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn