Goede voeding bij een longziekte; meer weten over eten

Afbeelding: Logo Longfonds

Op 7 mei gaat het bij Longpunt Kampen over ‘Goede voeding bij een longziekte; meer weten over eten’. Reini Tuinman, diëtiste IJsselheem Noord zal u het nodigen vertellen over het belang van goede voeding, juist bij een longaandoening. Tijdens de avond is er alle gelegenheid om met  de zorgverleners in gesprek te gaan en samen ervaringen uit te wisselen.
 

Locatie: IJsselheem Myosotis
Adres: Engelenbergplantsoen 3 in Kampen
Aanvang: 19.30 uur
Kosten: Gratis


 

 

 

Wie een longziekte heeft, krijgt natuurlijk de nodige informatie en begeleiding van de huisarts of het ziekenhuis. Maar het omgaan met een (vaak) chronische ziekte omvat meer. Hoe gaat dat met de inname van medicatie? Hoe richt je je leven zo goed mogelijk in? Welke hulpmiddelen en instanties zijn er allemaal? En wat kan de omgeving voor je betekenen? Voor een antwoord op al deze vragen is er nu het Longpunt.

Gratis deelname
Iedereen kan gratis deelnemen aan Longpunt. Informatie via www.overijssel.longfonds.nl of telefoon 06 51 00 68 15. Mensen die komen wordt verzocht geen parfum of andere geurtjes te gebruiken, veel longpatiënten hebben daar last van.

Geplaatst op: 30-4-2018

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn