Icare stelt deuren open in Zorgpunt Bennekom!

Afbeelding: Bennekom

Het wijkteam van Icare in Bennekom is gevestigd in het Zorgpunt Bennekom. Op zaterdag 13 september houdt het Zorgpunt open huis van 10.00-14.00 uur. Ook het wijkteam van Icare stelt haar deuren open voor bezoekers!

Door middel van een speurtocht door het centrum maken de bezoekers kennis met de verschillende disciplines in het gebouw. De winnaar van de speurtocht verzekert zich van een leuke prijs. Kinderen ontvangen bij het inleveren van de oplossing sowieso een leuke attentie.

Het wijkteam van Icare presenteert die dag haar uitgebreide zorgaanbod, zoals: (specialistische) verpleging, persoonlijke verzorging, zorg aan mensen met dementie, nachtzorg en zorg in de laatste levensfase. De verpleegkundigen en verzorgenden staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Inwoners uit Bennekom zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Ook aan de kinderen is gedacht. Vanaf 10.00 uur staan de deuren open aan de Commandeursweg 8.

Geplaatst op: 4-9-2014

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn