Informatiemiddag Icare Nijkerk: hulpmiddelen bij steunkousen

Icare

Icare Verpleging en Verzorging, Medipoint en Icare Ledenvereniging organiseren op donderdag 4 september een informatiemiddag ‘hulpmiddelen bij steunkousen’ in Gezondheidscentrum Corlaer in Nijkerk.

Tijdens deze middag demonstreren zij diverse hulpmiddelen die helpen bij het zelfstandig aan- en uittrekken van steunkousen. Aansluitend is er gelegenheid om de hulpmiddelen zelf uit te proberen en hoort u meer over de financiering en aanvraag van de hulpmiddelen. Ook geeft Icare Verpleging en Verzorging informatie over (thuis)zorg en presenteert Icare Ledenvereniging haar producten en diensten aan huis.

Iedereen is van harte uitgenodigd om de informatiemiddag te bezoeken. De middag begint om 14.00 uur en eindigt rond 16.00 uur.

Datum:    4 september 2014
Tijd:        14.00-16.00 uur
Locatie:  GC Corlaer, Henri Nouwenstraat 18, Nijkerk

Aanmelden
U kunt zich tot en met 25 augustus aanmelden voor de middag. Aanmelden kan in de Medipoint winkel in het gezondheidscentrum of telefonisch door te bellen naar (0229) 75 30 66. Toegang is gratis.

Geplaatst op: 14-8-2014

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn