Inloopspreekuur Hoogeveen

Voor iedereen die vragen heeft over zijn of haar gezondheid of die van naasten is er nu een inloopspreekuur.

'We merken dat veel mensen vragen hebben over zorg en welzijn, maar soms niet goed weten waar zij met deze vragen terecht kunnen. Hierbij kun je denken aan vragen over persoonlijke verzorging, maar ook aan vragen over gespecialiseerde zorg, zoals bijvoorbeeld wond- en stomazorg of bij vragen over diabetes, reuma en niet aangeboren hersenletsel. Met het inloopspreekuur is er nu wekelijks een moment waarop iedereen zijn of haar vragen zonder afspraak en geheel vrijblijvend kan bespreken met onze gespecialiseerde verpleegkundigen', aldus gespecialiseerd verpleegkundige bij Icare Sjouk Buurman.

Iedereen met vragen is elke woensdag van 10.00 tot 12.00 welkom in de winkel van Medipoint, Schutstraat 6 in Hoogeveen. Daarnaast is het mogelijk om vragen telefonisch te bespreken via 0522-279775.

Geplaatst op: 22-2-2016

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn