Longpunten gaan in september weer van start

Afbeelding: Logo Longfonds

Een longziekte heeft grote invloed op uw leven. Vaak moet u uw leven aanpassen en soms kunt u niet alles meer. Goede informatie en ervaringen uitwisselen helpen u om te gaan met situaties en emoties waar u mee te maken krijgt. Ook partners of familieleden leren veel van ervaringen en tips van anderen. Het Longpunt helpt daarbij.

De gratis bijeenkomsten van het Longpunt worden altijd georganiseerd rondom een bepaald onderwerp dat interessant is voor mensen met een longziekte. Denk aan omgaan met energie, nieuwe ontwikkelingen en het gebruik van medicijnen. Een zorgverlener geeft informatie en kan uw vragen beantwoorden. Daarnaast is er ruimte om informeel met elkaar te praten onder het genot van een kop koffie of thee

Longpunten worden al acht jaar door vrijwilligers van het Longfonds georganiseerd en dat op ongeveer 60 plekken in Nederland. Een Longpunt is dus altijd in de buurt. In september starten ze weer. Klik op één van onderstaande linkjes voor meer informatie. 

Longpunt Groningen

Longpunt Drenthe

Longpunt Overijssel

Longpunt Gelderland

Longpunt Flevoland

Longpunt andere regio's

Geplaatst op: 7-8-2019

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn