Nieuwe handen aan het bed

Afbeelding: ViggroepIcareEdekl

Icare en het werkgeverspunt regio Foodvalley zijn een samenwerking aangegaan. De samenwerking houdt in dat Icare gaat investeren in mensen die een uitkering hebben, door deze mensen op te leiden tot Verzorgende met het beroepsniveau 3 IG. Er is in heel Nederland een grote vraag naar deze beroepsgroep en op deze manier wil Icare antwoord geven op de groeiende vraag naar deze zorgmedewerkers. Onlangs ging de eerste groep van 15 studenten van start, met een nieuwe toekomst in het vooruitzicht.

In de eerste periode gaan de leerlingen 16 uur per week in de praktijk werken en 2 dagen per week naar school. In een latere fase wordt dat 20 uur per week in de praktijk en 1 dag per week naar school. De nieuwe Icare medewerkers worden op diverse plekken in de regio ingezet. Er zijn medewerkers actief in Ermelo, Renswoude, Putten, Barneveld, Ede, Kootwijkerbroek, Nijkerk en Otterlo.

Geplaatst op: 13-10-2017

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn