Open dag bij Icare Barneveld

Afbeelding: Barneveld_Bloemenbuurt

Zaterdag 26 oktober, kan iedereen kennismaken met Icare Verpleging en Verzorging in Barneveld. Van 10.00 – 15.00 uur staat de deur van het kantoor aan de Kapteijnstraat 25 open. De mensen van Icare gaan iedere dag op pad om zorg te verlenen. Dit kantoor staat vlak naast de Veluwehal. Van hieruit vertrekken elke dag verpleegkundigen en verzorgenden om zorg te geven aan iedereen dat nodig heeft. Dit doen zij bij mensen thuis.

Veranderingen
Er gaat veel veranderen in de zorg. De wijkverpleegkundigen van Icare geven zaterdag antwoord op alle vragen die er leven. Bezoekers kunnen ook praten met verpleegkundigen van mensen met geheugenproblemen. En zelfs Team Icare Thuisbegeleiding zal aanwezig zijn. Dit team geeft advies om weer grip op het leven te krijgen. Bijvoorbeeld als het mis dreigt te gaan in een gezin.

Maaltijden
Bezoekers kunnen een diëtist, diabetesverpleegkundige, kapper en pedicure ontmoeten. En een kijkje nemen bij Zorgwinkel Icare Medipoint en kennismaken met de maaltijden aan huis van Apetito. Er is voor iedereen gratis koffie, thee en wat lekkers.

Icare Barneveld levert 24 uur per dag en 7 dagen per week zorg. Icare werkt met kleine teams, dichtbij in de wijk en zijn dag en nacht bereikbaar via 0900 88 33.

Geplaatst op: 22-10-2013

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn