Samenzwolle.nl: nieuw sociaal platform

lancering samenzwolle.nl

Zwolle is een actieve en sociale stad. Dat is op 19 mei bekrachtigd met de lancering van het platform www.samenzwolle.nl, een initiatief van een groot aantal Zwolse maatschappelijke organisaties. Het doel? Zwolle nóg krachtiger en socialer maken. Icare is onderdeel van dit project.

Op SamenZwolle kunnen verenigingen, stichtingen, initiatieven en maatschappelijke organisaties vanaf nu hun activiteiten, vrijwilligersvacatures en hulp- en klusvragen online zetten en breed onder de aandacht brengen in Zwolle. Hierdoor ontstaat één compleet overzicht met slimme filters van wat Zwollenaren met én voor elkaar kunnen doen. Zwollenaren die zich willen inzetten, nieuwe mensen willen ontmoeten of hun hobby weer willen oppakken, kunnen op SamenZwolle precies vinden wat er in onze mooie stad hun buurt en rondom bepaalde interesses wordt georganiseerd of waar ze zich kunt inzetten.

Iedereen die hulp nodig heeft of zelf een activiteit organiseert kan dit gratis en eenvouding kwijt op SamenZwolle. Achter de schermen werken verschillende Zwolse organisaties en Zwollenaren samen om zoveel mogelijk Zwollenaren te bereiken en snel goede hulp en vrijwilligers te vinden.De komende periode wordt gebruikt om het platform te vullen met organisaties, activiteiten, hulpvragen en vacatures. In september wordt het platform met een campagne breed gepromoot in de hele stad, zodat vraag en aanbod bij elkaar worden gebracht.

Geplaatst op: 13-6-2016

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn