Slimme Zorg Estafette

Afbeelding: EstafettePostAankondiging_meturl
Slimme Zorg Estafette

Met Evean, Espria Ledenvereniging, De Trans, GGZ Drenthe,  Icare JGZ, SSC Espria, Zorgcentrale Noord en Zorggroep Meander bundelen we de krachten en lopen we mee met de Slimme Zorg Estafette.

De Slimme Zorg Estafette vindt plaats van 1 tot en met 26 februari 2021: iedere week staat slimme zorg centraal in één regio, waarna het stokje wordt doorgegeven aan de volgende regio. Ook wij organiseren meerdere activiteiten, waar IEDEREEN aan mee kan doen!

Dit is hét moment om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Zien en ervaren hoe andere organisaties omgaan met slimme zorg, en deze voorbeelden in de praktijk toepassen. Zo zorgen we er met elkaar voor dat slimme zorg een grote stap verder komt! Bekijk op deze website alle activiteiten die er georganiseerd worden. Kijk snel of er iets tussen zit waar jij inspiratie uit kunt halen! Er is genoeg om aan mee te doen! 

Dus, om het jaar goed te beginnen: zet de activiteiten die je niet wilt missen vast in je agenda en nodig ook anderen uit om mee te doen. Zo zorgen we er met elkaar voor dat slimme zorg een grote stap verder komt!
 

Geplaatst op: 28-1-2021

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn