Menu

Kleinschalige woonvoorziening Altingerhof

Landelijk en in een parkachtige omgeving, aan de rand van Beilen en toch midden in de wijk, staat Altingerhof. Een kleinschalige woonomgeving, waarin u zich snel thuis voelt. In Altingerhof wonen mensen met dementie en mensen met een specifiek lichamelijke zorgbehoefte.

Altingerhof biedt ruimte aan een kaartvereniging, oefenruimte voor een lokale muziekband, ontmoetingen van bewoners van andere zorginstellingen.

Palliatieve zorg

Altingerhof biedt in palliatieve unit De Zonnebloem zorg en begeleiding in de laatste levensfase, wanneer dit thuis niet meer mogelijk of wenselijk is.
 

Wonen in Altingerhof

Altingerhof biedt kleinschalige zorg in een veilige en huiselijke omgeving aan mensen die zorg en verpleging nodig hebben vanwege dementie of specifiek lichamelijke zorgbehoefte. Iedere woning bestaat uit 8 of 10 woonslaapkamers. In de gezamenlijke huiskamers wordt samen gekookt en gegeten. Voor ontspanning en ontmoeting kunt u terecht in het Trefpunt of de Brink. Iedere dag zijn er in Altingerhof verschillende activiteiten, zowel in de woning als in het Trefpunt en de Brink. U kunt hier individueel of in groepsverband aan deelnemen.

Nieuwbouw

Ruim een jaar geleden startte Icare met nieuwbouw van de locatie op het bestaande terrein. Lees meer>> 

Er komen 4 geschakelde gebouwen met ieder 2 woningen. Bewoners van 10 appartementen delen een gezamenlijke huiskamer. En iedere huiskamer heeft een eigen tuin en terras. De nieuwe Altingerhof wordt met bijzondere aandacht gebouwd om een thuis te zijn voor haar nieuwe bewoners. Ook de parkachtige tuin op het terrein wordt opnieuw ingericht. De eerste 40 bewoners hebben inmiddels hun nieuwe woning in gebruik genomen, u kunt hier even binnen kijken. Inmiddels is fase 2 gestart, oplevering wordt in de zomer van 2021 verwacht.

Het zorgteam

Bereikbaarheid

Telefonisch contact

Voor vragen over wonen en zorg
Het Klantadviescentrum
maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur
Telefoon: 088 - 38 33 030

Contact met woningen of secretariaat
Klik hier

Voor vrijwilligerswerk
klik hier

Stuur een e-mail

Klantadviescentrum:
klantadviescentrum@icare.nl 

Algemeen: 
altingerhof@icare.nl

Vrijwilligerswerk:
vrijwilligerswerk@icare.nl

Adresgegevens

Molenstraat 39
9411 NK Beilen

Hoe te bereiken?

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeerruimte voor het gebouw.

Openbaar vervoer

Voor een actueel overzicht kunt u kijken op internetpagina 9292.nl

Altingerhof is ook te vinden op...

Facebook Altingerhof Beilen

Routeplanner

Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET