Menu

Palliatieve zorg

De zorg is gericht op het verlichten van de klachten, het bieden van comfort en het nastreven van een goede kwaliteit van leven en sterven. De afdeling is bestemd voor mensen die naar het oordeel van de behandelend arts een levensverwachting hebben van maximaal drie maanden.

Onze zorg is ook gericht op de naasten. Voor de omgeving van de cliënt is het vaak ingrijpend wanneer hun dierbare ziek is en niet meer beter kan worden. Ook uw naasten kunnen bij ons voor u blijven zorgen, als zij dit willen. Altingerhof heeft twee appartementen beschikbaar voor mensen die nog een beperkte tijd te leven hebben, complexe zorg en begeleiding nodig hebben en voor wie verzorgen in hun eigen vertrouwde omgeving niet (meer) mogelijk is.

De appartementen zijn licht en modern, bevinden zich op de begane grond en hebben zicht op het omliggende park van Altingerhof. De appartementen hebben een moderne badkamer. U kunt persoonlijke spullen van huis meenemen zodat u zich zoveel mogelijk thuis kunt voelen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een stoel, kastje, foto’s of schilderij.

In overleg met u is bezoek van harte welkom, op ieder moment dat u wilt. Er zijn geen bezoektijden of een maximaal aantal bezoekers.

Kosten

De zorgverzekeraar financiert de verpleegkundige en medische zorg. Wij vragen geen eigen bijdrage voor o.a. eten en drinken, schoonmaakkosten of het gebruik en wassen van linnengoed.

Meer informatie

Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met het Klantadviescentrum.

Bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.
Telefoon: 088 - 383 30 30
E-mail: klantadviescentrum@icare.nl

Er is altijd de mogelijkheid om na het maken van een afspraak, langs te komen of om rond te kijken op de afdeling.

Palliatieve unit Altingerhof 1
Palliatieve unit Altingerhof 3
Palliatieve unit Altingerhof 4