Menu

Kleinschalige woonvoorziening Kloosterakker

Uitkijkend op de winkelstraten, wat levendigheid en gezelligheid met zich mee brengt, staat in het hart van de wijk Kloosterveen, Kloosterakker. Een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met dementie.

Kloosterakker is gevestigd boven het wijkcentrum Kloosterveste. Het wijkcentrum biedt onder andere ruimte aan: de wijkpost, kerkdiensten, culturele voorstellingen, een brasserie en twee basisscholen. Vanaf de galerij kunt u kijken op de speelplaats van de kinderopvang.
 

Wonen in Kloosterakker

Kloosterakker biedt kleinschalige zorg in een veilige en huiselijke omgeving aan mensen die zorg en verpleging nodig hebben vanwege dementie. Iedere woning bestaat uit 7 of 8 appartementen. In de gezamenlijke huiskamers wordt samen gekookt en gegeten. Uw eigen appartement beschikt over een slaap- en badkamer. Voor ontspanning, ontmoeting of een hapje eten ‘buiten de deur’, kunt u terecht in Grand Café De Treffer. Iedere dag zijn er in Kloosterakker verschillende activiteiten, zowel in de woning als in het Grand Café. U kunt hier individueel of in groepsverband aan deelnemen.

Kom binnen kijken

Het zorgteam

Bereikbaarheid

Telefonisch contact

Voor vragen over wonen en zorg
Het Klantadviescentrum
maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur
Telefoon: 088 - 38 33 030

Voor algemene vragen
Telefoon: (0592) 85 36 00

Voor vrijwilligerswerk
Klik hier.

Stuur een e-mail

Klantadviescentrum:
klantadviescentrum@icare.nl 

Algemeen: 
kloosterakker@icare.nl

Vrijwilligerswerk
vrijwilligerswerk@icare.nl

Adresgegevens

Rondgang 7, 9408 MC Assen

Hoe te bereiken?

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeerruimte in de parkeergarage onder de winkels en Kloosterakker. In de parkeergarage vindt u, tegenover de ingang van de Lidl, de lift naar Kloosterakker.

Ingang (toegangsbeveiliging)

De deuren van Kloosterakker zijn voorzien van een elektronische beveiliging en worden met een 'druppel' geopend. Familie en contactpersonen krijgen een 'druppel'. Overig bezoek kan bij de desbetreffende woning aanbellen.

Openbaar vervoer

Voor een actueel overzicht kunt u kijken op internetpagina 9292.nl

Treintaxi

U kunt in Assen gebruik maken van een treintaxi.

Kloosterakker is ook te vinden op...

Facebook Kloosterakker Assen

Routeplanner

Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET