Doorgaan naar inhoud
Zoeken
Waar bent u naar op zoek?
Bekijk onze veelgestelde vragen.
Menu

Een fijne dag

Daar horen activiteiten bij zoals gymnastiek, een zangmiddag of een optreden van bijvoorbeeld een koor. Of gewoon even een ommetje met een vrijwilliger. Wandelend of op de duofiets. En wat dacht u van gezellig samen koffiedrinken, de krant lezen of een appeltaart bakken? In de woningen en in de ontmoetingsruimte kijken we samen met u en met vrijwilligers wat voor u mogelijk is.

Bezoek ontvangen
Woont u bij Icare dan is uw bezoek uiteraard van harte welkom. Dit is uw nieuwe thuis dus er zijn geen vaste bezoektijden. Uw visite ontvangt u in uw eigen kamer of appartement, in de restaurants of in de ontmoetingsruimte.

In het restaurant serveren vrijwilligers u de maaltijd aan tafel. In de woningen maakt u samen met de andere bewoners afspraken over de boodschappen en de maaltijden. Familie en gasten zijn welkom om gezellig mee te koken en tegen een geringe vergoeding ook mee te eten.

In de ontmoetingsruimtes kunt u bezoek ontvangen of meedoen aan activiteiten die daar zijn. Ook is het mogelijk om een ruimte te reserveren om met een groep bijvoorbeeld een verjaardag te vieren.