Fysiotherapeuten van Icare

Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, bukken, pakken: het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt. Bijvoorbeeld als het lichaam ziek wordt of geblesseerd is geraakt en niet meer meewerkt. Dan is de fysiotherapeut er voor u: de deskundige op het gebied van ons dagelijks bewegen. De fysiotherapeut kan adviseren, begeleiden, behandelen bij stoornissen in de houding of bij het bewegen.

…MET EEN SPECIALISME

Naarmate mensen ouder worden, neemt de kans op problemen bij bewegen toe. Ook het risico op het krijgen van bepaalde ziektes en aandoeningen wordt groter. De fysiotherapeuten van Icare zijn gespecialiseerd in het behandelen van deze specifieke klachten die samenhangen met het ouder worden en kunnen u optimaal ondersteunen en begeleiden.

Waarbij helpt fysiotherapie?

  • Wanneer u pijn of problemen ervaart bij bepaalde bewegingen.
  • Wanneer u problemen ondervindt met het uitvoeren van uw dagelijkse activiteiten thuis, op het werk of bij het beoefenen van uw sport of hobby.
  • Wanneer u wilt voorkomen dat u (opnieuw) houdings- of bewegingsklachten krijgt.
  • Wanneer u vragen heeft over houding of beweging.
  • Wanneer u meer wilt bewegen.

Doel is om het natuurlijke herstelproces in gang te zetten of bij te sturen, zodat u zelf klachten op het gebied van houding en beweging kunt verminderen en voorkomen.

Alle fysiotherapeuten van Icare zijn opgenomen in het kwaliteitsregister van de KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie).

Fysiotherapie

De fysiotherapeuten van Icare zijn gespecialiseerd in het behandelen van klachten die samenhangen met het ouder worden. Deze fysiotherapeuten begeleiden en ondersteunen bewoners van onze verpleeghuizen én helpen mensen uit de wijk of buurt.

Omdat de fysiotherapeuten van Icare werkzaam zijn op meerdere locaties, is er altijd een locatie bij u in de buurt te vinden waar u behandeld kunt worden.

Als bezoek op locatie niet mogelijk is, komen we bij u thuis voor een behandeling.

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn