Kwaliteit

Kwaliteit staat en valt bij de beheersing van ons vak en het volgen van de laatste ontwikkelingen. 
Continu zijn we onze kennis aan het verdiepen, want we willen weten wat er volgens de laatste inzichten moet worden gedaan om u het beste te helpen en waarom. De beste behandeling bieden wij u door het trainen van onze vaardigheden en door samen te werken met professionals in de zorgketen en het deelnemen in kennisnetwerken . De voortgang van de therapie leggen wij vast in een elektronisch patiëntendossier. Hier noteren we ook alle vragenlijsten, testen en metingen.

Kwaliteitsteam

Alle werkzame fysiotherapeuten zijn ingeschreven in het BIG register, het Kwaliteits Register Fysiotherapie (KRF) en, indien van toepassing, in het deelregister voor specialisaties. Hiermee voldoen we aan de kwaliteitseisen zoals deze door het KNGF zijn gesteld.

Zorgkaart Nederland

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg delen met elkaar. De website biedt u informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past.

Bekijk hier alle waarderingen.

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn