Icare en Zilveren Kruis zetten zich samen in voor toekomstbestendige zorg

Icare en Zilveren Kruis zetten zich samen in voor toekomstbestendige zorg

Icare en Zilveren Kruis zetten zich samen in voor toekomstbestendige zorg. Daarom zijn we er trots op dat we een bijzonder meerjarencontract hebben afgesloten met Zilveren Kruis. Daarin hebben we afspraken over de domeinen heen vastgelegd met zowel het Zorgkantoor Zilveren Kruis voor de Wet Langdurige Zorg als met de Zorgverzekeraar voor de Zorgverzekeringwet. In het contract is alles erop gericht om samen te werken aan een toekomstbestendig zorglandschap, zodat mensen die dat nodig hebben ook in de toekomst de zorg krijgen die ze nodig hebben. De focus ligt daarbij op ‘Thuis tenzij, zelf tenzij en digitaal tenzij’.

We ondertekenden het contract op een bijzondere plek: namelijk bij een klant van Icare en Zilveren Kruis thuis. Mevrouw Wijngaarde uit Meppel ontving de afgevaardigden van Zilveren Kruis en Icare graag in haar appartement voor dit feestelijke moment.

Op de foto v.l.n.r.: Tiemen Meijer (manager inkoop ouderenzorg wlz Zilveren Kruis), Rutger de Vries (sr. manager zorginkoop Zilveren Kruis), Timon van de Heuvel (zorginkoper Zilveren Kruis), Mariska Veenstra (zorginkoper Zilveren Kruis), Dennis van Achthoven (directeur bedrijfsvoering Icare), Fatmir Miftari (strategisch zorginkoper wlz Zilveren Kruis), Mevrouw Wijngaarde, Ria Suurmond (verpleegkundige) en Gia Wallinga (directeur Zorg Icare).

Geplaatst op: 21-3-2023

Contact in de wijk

Het wijkteam is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u nog geen contact met Icare? Bel dan met 0900 88 33. Hieronder kunt u door te zoeken op plaatsnaam de contactgegevens van de Icare teams en locaties vinden.

Ongeldige invoer Veld mag niet leeg zijn